Check out the project

AGU #STORIES

Volgende case:
Zsilt

AGU #STORIES

Micro site met een groot bereik

In opdracht van Soigneur Agency heeft ERECODE de micro site voor AGU #ridetherain ontwikkeld. De focus van de site ligt op de storytelling. Middels slimme technieken en opbouw van content nemen we de gebruiker mee in de verschillende verhalen rondom het merk AGU.

Een totale custom WordPress beleving

Voor AGU #stories heeft ERECODE een micro site op basis van WordPress ontwikkeld. De site zelf is verder geheel maatwerk en custom gecodeerd. Met deze combinatie heeft de klant de volledige vrijheid van het genereren en onderhouden van content, maar is de site zelf 100% eigen en zonder ruis uitgewerkt. Verder is de site meertalig en geoptimaliseerd voor Google en voorzien van een hoge laadsnelheid.

Tell the story

Middels een vloeiende userflow krijgt de gebruiker van de site op een dynamische manier content toegereikt. Met subtiele animaties en de opbouw van interactie creëren we rust en een goede focus.


Meertalig en flexibel

01
Multi language
 

Eenvoudige wisseling tussen talen. Via de tool WPML heeft de klant de vrijheid voor het publiceren van content in meerdere talen.

02
Mobile optimalisation
 

De site is mobiel geoptimaliseerd en is voorzien van caching en G-zipping. Dit alles voor een maximaal resultaat qua indexering.

03
Managable back-end
 

Een speciaal voor de klant uitgewerkte WordPress back-end, waardoor de vertaling tussen de front- en back-end zo optimaal mogelijk is gemaakt.

Meer informatie over custom WordPress sites en meertalige oplossingen?

Lennart Mulder
Lennart Mulder
Owner - Lead Developer

010 7500 510
lennart@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.