Check out the project

Amsterdamse Poort

Volgende case:
VTTI

Amsterdamse Poort

WordPress, Development, Modulair

What's going on?

De Amsterdamse Poort is meer dan een winkelcentrum. In dit gebied wordt gewerkt, gerecreëerd, gewoond en gestudeerd. Daar hoort een overzichtelijke en tegelijkertijd frisse website bij. In samenwerking met Das Buro leverden wij dat op.

 

Van winkelcentrum naar stadshart

In samenwerking met Das Buro, leverden wij onlangs de nieuwe website voor De Amsterdamse Poort op. Het winkelgebied is het epicentrum van multiculturaliteit in Amsterdam Zuid-Oost en daar hoort natuurlijk een kleurrijke, vrolijke website bij. Een website, die naast aantrekkelijk ook informatief voor de bezoekers moest zijn.

Amsterdamse Poort

Shopping - Food - Fun - Culture - Leisure

01
Overzicht
 

In het stadshart van Amsterdam Zuidoost, zijn er meer dan 250 units beschikbaar voor shops. Hiervoor creëerden wij overzichtspagina's met een mooie filtertool om snel een bepaalde shop op te kunnen zoeken.

02
Toekomst
 

De Amsterdamse Poort is een gebied in ontwikkeling. Om alle updates van goede vorm te voorzien, ontwikkelden wij een blogpost tool die gevuld kan worden met evenementen, updates en ontwikkelingen die in en rondom de Amsterdamse Poort plaatsvinden.

03
WordPress
 

De nieuwe website van de Amsterdamse Poort draait op een aangepaste WordPress back-end die voorzien is van de juiste tools en plug-ins.

Wonen, werken, studeren

De Amsterdamse Poort is meer dan een winkelcentrum. In dit gebied wordt gewerkt, gerecreëerd, gewoond en gestudeerd. Vandaar dat de website ook een aantal pagina’s bevat die informatie bieden op dit gebied. Compleet met sfeerimpressies, openingstijden, routekaarten, een nieuwsbrief opt-in en relevante links.

Transformatie

De website van Amsterdamse Poort is volledig modulair opgebouwd en maakt gebruik van een aantal custom content modules die ervoor zorgen dat pagina's heel intuïtief en snel kunnen worden opgebouwd.


Amsterdamse Poort

Responsive

De nieuwe website van Amsterdamse Poort is tevens volledig responsief geoptimaliseerd. Op locatie kan de bezoeker snel en soepel de benodigde informatie opzoeken over het gebied. Benieuwd naar het eindresultaat? Neem dan eens een kijkje op amsterdamsepoort.nl

 

Meer weten over modulaire websites?

Neem dan contact met ons op

Dragan Barisic
Dragan Barisic
Developer

010 7500 510
dragan@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.