Check out the project

De Nieuwe Oost

Volgende case:
CityShapes

De Nieuwe Oost

Ticketing integratie, TicketMatic, Mobile first

TicketMatic loves WordPress

In opdracht van Das Buro heeft ERECODE de website en webshop voor het productiehuis De Nieuwe Oost gemaakt. De site staat op een WordPress platform, maar is geheel custom uitgewerkt en geeft de gebruiker aan de achterkant de volledige vrijheid om zelf de content te bepalen. Alles is geheel mobiel geoptimaliseerd en bestaat uit complexe koppelingen, zoals een automatische TicketMatic koppeling om automatisch voorstellingen binnen te halen.

Smooth userflow

Met minimale animaties en juiste interactie, nemen we de gebruiker mee door de interface van De Nieuwe Oost. Het ontwerp was technisch gezien een behoorlijke uitdaging, gezien de vele verspringingen. De uitwerking is een zeer dynamische interface die identiek is ten opzichte van andere productiehuizen.


Agenda, speellijsten & makers

De Nieuwe Oost bestaat uit vele kruiskoppelingen, die allemaal via de WordPress back-end kunnen worden ingesteld. Zo hangen altijd makers aan voorstellingen, kunnen er quotes worden gecombineerd en zoekt het systeem altijd automatisch naar de juiste suggesties bij een voorstelling. Met deze oplossing is de site altijd slim en dynamisch, omdat het systeem automatisch naar relevante content zoekt.

TicketMatic ticketing integratie

Alle voorstellingen worden automatisch vanuit TicketMatic uitgelezen en kunnen via WordPress door de gebruiker zelf worden verrijkt met andere content. Koppelingen voor betalingen worden automatisch gegenereerd en waar nodig up-to-date gehouden.


WooCommerce webshop

Naast de algemene site heeft ERECODE ook een WooCommerce webshop uitgewerkt voor De Nieuwe Oost. De shop bestaat uit een custom theme en een is voorzien van een Mollie payments integratie.

Meer weten over ticketing integraties en solide WordPress oplossingen?

Lennart Mulder
Lennart Mulder
Owner - Lead Developer

010 7500 510
lennart@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.