Check out the project

FFWD Wheels

Volgende case:
De Nieuwe Oost

FFWD Wheels

UX, Google API, Mobiele optimalisatie

Online development

In opdracht van Soigneur Agency heeft ERECODE het online platform van FFWD Wheels gerealiseerd. Met de uitwerking van de site lag de focus op de merkbeleving en gebruiksvriendelijkheid van de interface.

WordPress is key

FFWDWheels.com is gebouwd op een WordPress platform. Volledig opgebouwd uit een eigen ontworpen en ontwikkelde theme. Hierdoor is de code strak, schoon en de site snel en responsief. Met name de back-end geeft de gebruiker de gewenste vrijheid en mogelijkheden om volledig in beheer te blijven van haar eigen content. De site bestaat uit een dealerzoeker die middels de Google API werkt en een automatische afhandeling van productregistraties of schademeldingen.

User experience

In een vloeiende beweging door de site met slimme feedback momenten. FFWD gebruikt een tool om de gebruiker sneller een keuze te laten maken op basis van categorieën. Vervolgens is het eenvoudig een keuze te maken en alle details van een product te kunnen inzien.


Solid as a rock

01
WordPress
 

Custom theme, hand gemaakt met liefde voor code. Het resultaat is een mooie user interface met een hoge gebruiksvriendelijkheid.

02
SEO proof
 

De site is snel en goed indexeerbaar, zodat de producten en diensten goed kunnen worden opgenomen in de zoekmachines.

03
UX
 

Met micro animaties en de juiste feedback een gebruiker meenemen door het product.

Making it easy

Door een gebruiker visuele hints te geven, creëer je helderheid in je interface. Het contactformulier is een mooi voorbeeld hiervan. Op basis van stappen en feedback middels een progress bar, voorzien we de gebruiker van de juiste informatie omtrent hoeveel stappen er nog gewenst zijn.


GoogleMaps API store locator

Een custom GoogleMaps kaart met een store locator die door de klant volledig beheersbaar en geautomatiseerd is. De gebruiker kan op basis van een land of een postcode zijn/haar gewenste FFWD dealer opzoeken.


Meer weten over solide WordPress oplossingen?

Lennart Mulder
Lennart Mulder
Owner - Lead Developer

010 7500 510
lennart@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.