Check out the project

Grafisch Lyceum Rotterdam

YOU'LL LOVE IT
Volgende case:
AGU #STORIES

Grafisch Lyceum Rotterdam

Gerichte narrowcasting voor medewerker en student

Voor het Grafisch Lyceum Rotterdam heeft ERECODE de data feed van de narrowcasting ontwikkeld. Op basis van de wensen binnen de school zijn er een aantal slimme schermen uitgewerkt die het weer, het laatste (landelijke) nieuws en interne updates binnen de school weergeven.

Het komt overal vandaan

De data toevoer naar de schermen bestaat uit vele verschillende voordienende kanalen. Zo komt er informatie van Nu.nl, Weer data, Twitter en zijn er interne tools uitgewerkt die informatie als roosters en updates binnen de school weergeven.

Het weer van Rotterdam

Via een API koppeling haalt de narrowcasting het weerbericht van Rotterdam op. Vervolgens vertalen wij deze data naar een visuele uiting binnen de stijl van het GLR.


Beheer via WordPress

Speciaal voor het GLR heeft ERECODE het beheer van alle schermen gemaakt binnen een custom WordPress platform. Met deze oplossing kan de gebruiker eenvoudig schermen aanmaken, tijdelijk uitzetten en aanpassen met eigen content.

Dynamische fotoslider

Via een eenvoudige tool is het mogelijk om foto slides aan te maken. Daarnaast kan er worden gekozen uit een voorgeprogrammeerde set transities. De tool zelf is beheersbaar via de WordPress back-end.


Meer weten over narrowcasting oplossingen?

Lennart Mulder
Lennart Mulder
Owner - Lead Developer

010 7500 510
lennart@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.