Check out the project

Grafisch Lyceum Rotterdam

Volgende case:
AGU #STORIES

Grafisch Lyceum Rotterdam

Gerichte narrowcasting voor medewerker en student

Voor het Grafisch Lyceum Rotterdam heeft ERECODE de data feed van de narrowcasting ontwikkeld. Op basis van de wensen binnen de school zijn er een aantal slimme schermen uitgewerkt die het weer, het laatste (landelijke) nieuws en interne updates binnen de school weergeven.

Het komt overal vandaan

Alle data is natuurlijk niet zomaar zichtbaar op de schermen, de toevoer bestaat uit veel verschillende kanalen. Er komt bijvoorbeeld informatie van NOS binnen, het weerbericht, 9292 en interne tools die informatie zoals rooster en updates binnen de school ophalen.

Het weer van Rotterdam

Via een API koppeling haalt de narrowcasting het weerbericht van Rotterdam op. Vervolgens vertalen wij deze data naar een visuele uiting binnen de stijl van het GLR.


Beheer via WordPress

Speciaal voor het GLR heeft ERECODE het beheer van alle schermen gemaakt binnen een custom WordPress platform. Met deze oplossing kan de gebruiker eenvoudig schermen aanmaken, tijdelijk uitzetten en aanpassen met eigen content.

Alles op tijd

Het is natuurlijk fijn om te weten hoe laat je de bus moet pakken en of die eventueel vertraging heeft. Via de API van 9292 halen we locatie gebaseerde reisdata op en bieden we studenten en personeel de meest relevante informatie.


Google trends

Wat speelt er in Nederland, wat zijn de laatste trends? Middels de Google trends feed komen de meest actuele items in beeld en is het in een oogopslag duidelijk wat er trending is.


Meer weten over narrowcasting oplossingen?

Lennart Mulder
Lennart Mulder
Owner - Lead Developer

010 7500 510
lennart@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.