Check out the project

Kindermuziekweek

Volgende case:
Unitron

Kindermuziekweek

Google Maps API, WordPress, Micro animaties

Kleurenpret

In samenwerking met Das Buro en in opdracht van De Doelen heeft ERECODE de website van Kindermuziekweek gerealiseerd.

Tijdens Kindermuziekweek kunnen kinderen tot 12 jaar een week lang concerten en voorstellingen bezoeken. Aan ons de taak om een representatief digitaal product te creëren waarbij de informatie logisch en overzichtelijk te zien is. Daarnaast moest het product vanwege het jeugdige karakter, speels en vrolijk aanvoelen. Het resultaat is een avontuurlijk en kleurrijk geheel geworden die inzicht geeft in alles wat er te doen valt die week.

Micro- en SVG animaties

De Kindermuziekweek is speels, vrolijk en avontuurlijk. Om deze lolligheid terug te laten komen op de website maken wij gebruik van verschillende animaties waaronder de bewegende bollen op de achtergrond. Deze bollen zijn SVG bestanden die in real time een random vorm krijgen.


WordPress modules voor derde partijen

Tijdens Kindermuziekweek zijn er talloze organisaties die zich willen verbinden aan de week en zelf evenementen organiseren. Om deze evenementen op de website te tonen, hebben wij een WordPress tool ontwikkeld waarbij deze derde partijen zelf evenementen kunnen toevoegen aan het overzicht. Compleet met eigen profielen en aparte logins. Na indiening, gaan de aangemaakte evenementen door een controle check alvorens zij gepubliceerd worden.


Filteren op locatie

De agenda van Kindermuziekweek maakt gebruik van een slimme filter die op basis van de Google Maps API kan filteren op afstand. Hierdoor is het mogelijk een locatie aan te geven en te zoeken binnen een 50km radius. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om te filteren op leeftijd en datum. Deze resultaten kunnen vervolgens weer gesorteerd worden op datum, titel en locatie. Dit zorgt voor een overzichtelijk geheel waarbij de bezoeker zelf kan instellen wat hij of zij interessant vindt om te bezoeken.


Meer weten over custom WordPress oplossingen?

Lennart Mulder
Lennart Mulder
Owner - Lead Developer

010 7500 510
lennart@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.