Check out the project

Operadagen Rotterdam

Volgende case:
FFWD Wheels

Operadagen Rotterdam

Ticketing integratie, Blokkenschema, Narrowcasting

Multifunctionele oplossingen met de focus op UX

In samenwerking met Das Buro heeft ERECODE de website van Operadagen Rotterdam gerealiseerd. De website maakt slim gebruik van een ticketing integratie en beschikt over een custom import tool, zodat de klant zelfstandig evenementen kan importeren en inplannen.

Dynamische userflow

De site geeft de gebruiker een dynamische userflow, waardoor wisselingen zo minimaal mogelijk worden onderbroken.


Narrowcasting & Blokkenschema

Naast de site heeft ERECODE ook het blokkenschema en een narrowcasting tool uitgewerkt die tijdens het festival kan worden toegepast. Sinds 2019 is er ook een persoonlijke omgeving voor professionals die gebruikt maakt van een GoogleDrive en een MailChimp koppeling. Hiermee is Operadagen Rotterdam in staat om de service naar hun gasten nog beter te beheren.

Blokkenschema

Dynamische tool die volledig afhankelijk van de event input zijn weergave genereert.


Hallo mobiel

Gezien het actieve bezoek tijdens het festival, is de website mobile first uitgewerkt. Zo zijn er keuzes gemaakt qua vorm en content om de toegang tot informatie voor de gebruiker te optimaliseren.


ActiveTickets & YesPlan

Speciaal voor Operadagen Rotterdam heeft ERECODE een plugin geschreven die automatisch data tussen ActiveTickets, YesPlan en de WordPress back-end synchroniseert. Hiermee heeft de klant de vrijheid om het blokkenschema en andere festival-gerelateerde zaken te bepalen. Vervolgens luistert de website naar deze data, leest het in. Vervolgens kan de klant via de back-end van WordPress de voorstellingen verrijken met andere media en content.

Ticketing integratie

Operadagen Rotterdam maakt gebruik van een ticketing koppeling via ActiveTickets. Middels de API en een custom plugin synchroniseert de festivaldata automatisch met de website.


Meer weten over ticketing integratie, blokkenschema's of narrowcasting oplossingen?

Lennart helpt je graag op weg om de juiste keuze te maken in het concepttraject.

Lennart Mulder
Lennart Mulder
Owner - Lead Developer

010 7500 510
lennart@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.