Check out the project

The Institute

Volgende case:
FFWD Wheels

The Institute

WordPress, Micro animaties, AJAX

Let's keep it minimal

In opdracht van Das Buro heeft ERECODE de site van The Institute gerealiseerd. De site bestaat uit micro animaties en slimme AJAX-load technieken. Hierdoor is het mogelijk om, zonder te (her)laden, door je interface heen te navigeren, terwijl Google alle content perfect zal indexeren.

Responsief geoptimaliseerd & Google vriendelijk

De website van The Institute lijkt simpel maar is onderhuids voorzien van zeer moderne technieken die het mogelijk maken om de gebruiker zonder te herladen door de content heen te navigeren. Daarnaast bestaat de site uit vloeiende vormen die het navigeren een extra dimensie geven. Om het navigeren op tablet en mobiele devices zo gepolijst mogelijk te houden, worden animaties ietwat beperkt, zonder dat er een breuk wordt gedaan aan de stijl en visie van het merk.

Dynamiek in animaties

Bij het opbouwen van de interface hebben we gekeken naar een vloeiende opbouw van content. Hoe neem je een gebruiker mee? Hoe laat je de dynamiek van het merk overkomen?


Mobiel responsief

De website is geheel responsief uitgewerkt en heeft subtiele transities zodra de interface minder ruimte krijgt. Hierdoor creëren we voor iedere device de beste interface.

01 Micro animaties

Met de micro animaties krijgt The Institute een eigen gevoel. Met de auto-load ververst je interface nooit en leiden de pagina's je door een vloeiend verhaal.

02 Mobile proof

De interface past zich aan op basis van het type device. Zo worden er interactie- en ontwerpkeuzes gemaakt, om de flow altijd optimaal te houden.

03 Fast & Solid

Een snelle interface en laadsnelheid voor de optimale ervaring en de beste score binnen Google.

Meer weten over onepagers, micro animaties of een custom WordPress site?

Neem dan contact op met Dragan om te praten over de vele mogelijkheden.

Dragan Barisic
Dragan Barisic
Developer

010 7500 510
dragan@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.