Check out the project

Zsilt

Volgende case:
The Institute

Zsilt

WordPress oplossing, WooCommerce webshop, Micro animaties

Duurzaam merk, sustainable development

Voor duurzaam en avontuurlijk speelgoedmerk Zsilt, heeft ERECODE de website en webshop gerealiseerd. De site heeft als doel het vertellen van het merkverhaal, en het bieden van een intuïtieve online winkel ervaring.

Samen komen we verder

In opdracht van Das Buro heeft ERECODE de website van Zsilt ontwikkeld. Pagina’s en interactie ontstonden tijdens de concept en bouw, waardoor er directe en flexibele keuzes konden worden gemaakt. Tegelijkertijd kon er worden getest voor verschillende devices. Het resultaat is een snelle, en dynamische site die het verhaal van het merk goed visualiseert.

Business to consumer

Naast het presenteren van een merkverhaal is het belangrijk bij de lancering van een productenmerk, de online winkelervaring zo intuïtief mogelijk in te richten. Vanwege onze ervaringen met e-commerce oplossingen, hebben wij gekozen voor een WooCommerce basis waarbij we zowel de klant als de consument kunnen voorzien van gemak in gebruik: De klant bij het inrichten en beheren van producten. En de consument bij het kopen van het daadwerkelijke product. Daarnaast is de webshop voorzien van een aantal handige koppelingen waardoor er genoeg opties zijn in methodes van betaling en verzending.


Vertaling van communicatie naar beleving en interactie

01
WordPress based platform
 

Zsilt is gemaakt op een WordPress platform. Dit met een geheel eigen gecodeerde thema en een op de klant gerichte back-end, zodat het gebruik gemakkelijk blijft.

02
WooCommerce implementatie
 

Zsilt maakt gebruik van een WooCommerce webshop, gecombineerd met een Mollie koppeling voor online transacties. De shop zelf is geheel custom uitgewerkt.

03
Micro animaties
 

Door het subtiel toepassen van parallax effecten en minimale animaties, krijgt de interface van Zsilt een eigen gevoel en het product meer beleving.

04
SEO optimalisatie
 

De website is solide en snel en daardoor goed indexeerbaar voor Google. Verder worden er slimme toepassingen toegepast om alles snel te houden.

Responsive geoptimaliseerd

Ook Zsilt.nl kon niet achterblijven om ook de beste beleving op mobiel te krijgen. Zo is de website met het gehele shop proces geoptimaliseerd voor de kleinere schermen.


Meer weten over webshops en WooCommerce?

Dragan Barisic
Dragan Barisic
Developer

010 7500 510
dragan@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.