Werkwijze > Digitale magazines

Digitale magazines

Jouw merk presenteren middels een Digitaal Magazine?

Wij beschikken over een e-zine systeem gebaseerd op een WordPress basis. Het voordeel van dit systeem is dat wij het “white label” kunnen aanbieden. Specifiek ingericht naar jouw merk. Het systeem is snel inzetbaar, super flexibel en schaalbaar. Op basis van een kennismaking kijken wij naar de juiste modules en optimaliseren de werking op basis van jouw vraag.

Dynamische modules

Met onze e-zine tool krijg je de beschikking over dynamische content modules. Simpel gezegd; de vrijheid om het e-zine in te richten met jouw gewenste content zonder dat je de stijl van je brand zult breken. Standaard bestaat het e-zine uit een reeks aan ontwikkelde modules voor het plaatsen van tekst, beeld, video, quotes, highlights en meer. Jij bepaalt de invulling, het aantal pagina’s en de gewenste volgorde. De techniek doet de rest.

Goede SEO en een snelle laadsnelheid

De techniek achter het e-zine zorgt voor een vloeiende en schone output van code. Mede hierdoor is de laadsnelheid optimaal en is de pagina standaard SEO geoptimaliseerd. Uiteraard beschikt het e-zine over extra opties om pagina’s nog beter te optimaliseren voor de (SEO) vindbaarheid. Zo kun je de META content precies bepalen en kiezen voor je eigen gewenste share-images.

Whitelabel en maatwerk als standaard

Onze e-zine tool bieden wij whitelabel aan. Wij gaan uit van een gedeelte maatwerk om het e-zine perfect aan te laten sluiten aan jouw brand. Verder worden er bij de onboarding ook specifieke wensen besproken. Er is altijd ruimte voor meer. Vanwege de custom code kunnen wij flexibel en snel het e-zine uitbreiden naar jouw specifieke wensen.

Meer weten over onze e-zine oplossing?

Lennart Mulder
Owner / Lead Developer

lennart@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Draagt matching t-shirts met zijn zoon