Check out the project

Diensten

Narrowcasting

Broadcasting feeds

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is de term die gebruikt wordt voor geprojecteerden schermen die voorzien worden van data. De data is vaak afkomstig van een externe bron en wordt gepresenteerd binnen de context van de inhoud en binnen de vorm van een huisstijl.

 

Door de variatie aan data-koppelingen kunnen de schermen dienen als reclame uiting maar ook als informatie voorziening.

Externe data

API koppelingen zijn betaalde of onbetaalde koppelingen met leveranciers van deze data. Zij leveren aan de lopende band data die wij als developers kunnen opvragen en kunnen vormgeven. In onze narrowcasting systemen wordt altijd gebruik gemaakt van interne of externe data.


Informatievoorziening

Vanwege de flexibiliteit en toepasbaarheid van onze narrowcasting producten, ontwikkelen wij maatwerk oplossingen voor een breed scala aan gebruikers. Denk hier bijvoorbeeld aan theaters die hun voorstellingen real-time aankondingen of scholen die belangrijke mededelingen doen via een scherm.

Grafisch Lyceum Rotterdam

In onze case voor Grafisch Lyceum Rotterdam wordt nader ingegaan op de uitwerking van een van deze systemen. Dit systeem is ontwikkelt ten behoeve van de studenten. Zo kunnen zij via deze schermen actuele informatie zien. Wij hebben gebruik gemaakt van openbaar vervoer data, weer informatie, trending nieuws topics en bijgedragen aan het ontwikkelen van een cultuur feed.

In combinatie met animaties en dynamische transities, zorgen de slides voor een perfecte toepassing binnen deze schoolomgeving.


Meer weten over narrowcasting?

Neem dan contact op met Lennart!

Lennart Mulder
Lennart Mulder
Owner - Lead Developer

010 7500 510
lennart@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.