Check out the project

Diensten

User Experience

User Experience

More experience is more attention

Met de focus op front-end development is User Experience (UX) design een belangrijke term om te waarborgen. User Experience is de overtuigingskracht waarmee ons design en de uiteindelijke website terrein wint bij uw klanten. UX is de belangrijkste factor als het gaat om hoe uw merk of bedrijf wordt gezien. UX design zorgt voor overzicht, een logische userflow en de juiste balans tussen geëntertaind worden en bijvoorbeeld het vinden van praktisch de informatie.

Usability

ERECODE kijk goed te kijken naar de positionering van een persoon, bedrijf of merk. Welke toepassing er ontwikkelt moet worden? Welke stijl heeft een persoon, bedrijf of merk en hoe kunnen we deze stijl inzetten. Gebruiksvriendelijkheid is al lang niet meer genoeg het hele proces van A tot Z die rond om jouw merkt hangt dat is het geen dat in deze tijd er toedoet.


Van strategie tot UX

De strategie naleven is de sleutel naar succes. Het zet de boel op scherp waardoor jij weet hoe jij moet handelen. Een merkstrategie zorgt ervoor dat jij weet hoe jouw klanten denken. Dit inlevingsvermogen kan je helpen bij hoe je met je klanten omgaat. Denk aan welke taalstijl je hanteert en hoe dat de fotografie bij jouw merk past. Het zijn de fundamentals voor iedere uiting naar de buitenwereld.

 

Mobile first

UX is in our heart

01
UX research
 

The evolution of research into a design in line with the intended target audience.

02
UI / UX design
 

Design the userflow and interface with feeling for the personality.

03
Development
 

Front-end and back-end development. Bringing technology and design to life. We'll creating memories.

Een persoonlijke twist.

De situaties hierboven zijn je vast wel bekend, je geeft toe aan de sfeer en je wilt op de hoogte blijven en waar nodig verrast worden. Het laat maar zien hoe e-mail marketing en de user flow een grote rol speelt bij dit gehele proces. Direct E-mail Marketing (EDM) is een van onze diensten en is een zeer persoonlijk en effectieve manier om geïnteresseerde kennis te laten maken met jouw huidige aanbod. Het is daarom zaak om zo vroeg mogelijk een e-mail lijst op te stellen van jouw klantenbestand. Het is tegenwoordig de manier om actief bezoekers naar je website te leiden. Een verlengstuk op jouw website dat bezoekers genereert en nieuwsgierigheid kan opwekken.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden binnen User Experience?

Lennart Mulder
Lennart Mulder
Owner - Lead Developer

010 7500 510
lennart@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.