Check out the project

Diensten

WordPress Specialist

Ruim 15 jaar ervaring

WordPress specialist

Ben jij opzoek naar een WordPress specialist in Rotterdam? Wij zijn een jong developers team dat WordPress websites ontwikkelen. Met onze jarenlange kennis van alle programmeertalen en innovatieve mindset voorzien wij honderden klanten van hun draaiende websites.
Daarnaast bieden wij ook hosting en onderhouden pakketten aan, zodat de klant zich geen zorgen hoeft te maken over alle technische zaken.
Mobile first

Flow and usability create
 the whole user experience

01
PHP en Database
 

Wij zorgen voor de juiste website structuur en programmeertalen.

02
JavaScript
 

Met onze veelzijdige JavaScript kennis kunnen wij uiteenlopende projecten realiseren.

03
Plugins
 

Soms schrijven wij zelf plugins om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen.

04
Onderhoud
 

In onze service contracten zitten onderhoudswerkzaamheden inbegrepen.

Zelf bouwen, zelf bepalen

Natuurlijk willen wij het voor de klant zo makkelijk mogelijk maken om content toe te voegen, verwijderen of bewerken. Hiervoor maken wij modulaire content blokken aan, waardoor de klant zelf een pagina kan indelen. Ook hebben we deze content blokken volledig dynamisch gemaakt, waardoor ze overal op een pagina gebruikt kunnen worden.


WordPress specialist

Een maatpak met alle flexibiliteit voor de eindgebruiker. Altijd met de focus op snelheid en vindbaarheid van de content.

Gemakkelijk wisselen van modules

Door deze methode kunt u zelf pagina's opbouwen. Wij programmeren modules dus gedeeltes van websites die u zelf kunt plaatsen. Wij zorgen dat deze compleet responsive inzetbaar zijn en u deze zelf kunt voorzien van content.


Slimme oplossingen voor complexe processen.

Slimme oplossingen voor complexe processen
Soms onderzoeken wij processen van klanten door een oplossing te schrijven voor een bepaald soort wens. Zo nemen wij soms werk uit handen voor de klant door het proces deels te automatiseren. Zo ontwikkelde wij onlangs een scan waarbij een voorprocedure wordt gedaan op basis van ingevoerde gegevens. Zo wordt er een voorselectie gemaakt door een procedure en komen hier minder manuren aan te pas.

Wij maken ook toepassingen die gebruik maken van data-koppelingen. Dit kunnen statische schermen zijn aan de muur of zelfs billboards bekijk onze Narrow Casting. Maar dit kunnen ook mobiele schermen (iPads) zijn die toegepast worden binnen bijvoorbeeld een beurs om de klant door uw terrein te navigeren en voorzien van extra informatie. Voor statische schermen maken wij ook gebruik van data dit kan van alles zijn, denk hierbij aan de laatste menukaart, de dag aanbieding, weerinformatie, de actuele voorraad je magazijn of openbaar vervoer informatie of een combinatie van al deze data bronnen samen. Wij passen de data toe en kunnen er werkelijk alles mee bouwen.

Wij kraken graag onze hersenenen om voor u de leukste oplossingen te ontwikkelen en jouw gebruikers een unieke ervaring te geven. Geen toepassing is voor ons te gek en wij denken graag mee in een innovatieve oplossing. Niet alleen voor traditionele online toepassingen kunt u bij ons terecht.  Zo bedienen wij onze klanten onze oplossingen denk bijvoorbeeld aan Narrow Casting, Portals, Ticketing systemen, Evenementen systemen.

Meer weten over custom WordPress oplossingen?

Lennart Mulder
Lennart Mulder
Owner - Lead Developer

010 7500 510
lennart@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.