Werkwijze > Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Is je (WordPress) website traag en slecht vindbaar? Tijd voor de Erecode boost! De beste performance uit je website met SEO optimalisatie

SEO is de afkorting van search engine optimization (zoekmachine optimalisatie). Door middel van SEO verbeter je de posities van jouw website in de organische resultaten van zoekmachines. Uiteindelijk zullen meer bezoekers je website weten te vinden. Want hoe hoger je staat in de resultaten van bijvoorbeeld Google, hoe groter de kans dat mensen jouw website bezoeken. Erecode werkt met specialistische partners op het gebied van SEO & SEA. Afhankelijk van de opdracht en het product kijken wij naar de juiste match op het gebied van het doel en het budget.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer te weten komen over SEO? En ontdekken hoe je SEO kunt inzetten om jouw onderneming te laten groeien? Neem gerust contact met ons op.

Speed boost

Wij optimaliseren websites zodat deze de optimale laadtijd en technische opbouw hebben. De controle voeren we uit met de Google PageSpeed Insights tool. Wij beschikken over de kennis en techniek om de site een flink boost qua snelheid te geven. Indien de hosting ook een upgrade nodig heeft kunnen wij ook een stabiele en zeer snelle hosting aanbien.

Wil je ook beter gevonden worden?

Dragan Barisic
UX/UI & Front-end developer

dragan@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Naast websites (ver)bouwt hij ook zijn huis