Check out the project

Diensten

Zoekmachine Optimalisatie

Optimalisatie

SEO en mobiele optimalisatie

Werkt de site ook mobiel? Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen te horen. De site werkt juist mobiel. Sterker nog; alles is mobiel-first bij ERECODE. Afhankelijk van het soort product kijken wij naar het mobiele gebruik versus het ‘desktop’ gebruik. Welke functionaliteiten zijn wanneer nodig? Waar staat het menu het beste? Met welk scenario bekijkt men mobiel? Al deze vraagstukken nemen wij mee voor- en tijdens de ontwikkeling van online producten.

Minimaliseer en maak het snel

Het optimalisatie proces

01
Analyseren
 

Wat kan er beter? Waar zitten de pijnpunten. Met deze analyse maken we actiepunten voor de uiteindelijke optimalisatie.

02
Comprimeren
 

Door slim te comprimeren binnen de code en externe loads kan er veel winst in snelheid behaald worden.

03
Optimaliseren
 

Wij kijken naar afbeeldingen en video's. Hoe worden deze ingeladen. Wat is het gewicht en is de bron de juiste keuze, of kunnen er embeds worden gebruikt?

04
Rapporteren
 

Uiteindelijk kijken we naar het resultaat in zowel de beleving als in cijfers binnen tools als de Google Page Speed tool.

Gebruiksvriendelijk

Bij het ontwikkelen van een mobiel product kijken wij naar de werking en posities van functies binnen de interace. Door het slim toepassen van afmetingen en posities kunnen wij de mobiele ervaring verbeteren.


Search Engine Optimalisation

Onze website zijn SEO-proof alle benodigdheden zijn dan ook ingesteld om een goed resultaat te kunnen krijgen. Wij zorgen ervoor met plugins dat alle meta data door de klant kan worden bijgehouden. De klant kan hiermee zelf zoekwoorden targetten om vindbaar op te worden. Afbeeldingen en kopteksten zijn ook inzetbaar op de manier waarop Google deze het beste kan indexeren.

 

Verder implementeren wij op aanvraag vaak ook Semantic data. Denk aan JSON data die wij omzetten naar structured data. Om voor websites de data die zij aanbieden zo goed mogelijk te kunnen laten indexeren.

 

Omdat SEO met 1001 factoren te maken heeft en en de content strategie een belangrijke rol speelt is dit een proces waarbij ERECODE enkel het fundament aanlegt. Eventueel kunnen onze partners of u zelf dit process verdiepen en toespitsen. Zij kijken ernaar of de copywriting juist is en naar vindbaarheid in uw regio of linkbuilding en bijvoorbeeld hoe dat de conversie plaatsvindt. Welke bezoekers u heeft en op welke pagina u het beste gevonden wordt. Zo kunt u heel doelgericht uw content strategie bijstellen tot u het gewenste resultaat gaat behalen. Wij bieden u altijd de tools zoals Google Analytics om hier kennis van te nemen.

Zoek en gij zult vinden

Naast mobiele optimalisatie kijken wij ook naar de performance van websites. Wat is de laadtijd, hoe goed kan de content worden geïndexeerd en klopt de content op basis van de branding van het bedrijf? Vervolgens kijken wij kritisch naar hoe een gebruiker door de site zal navigeren. Blijft de structuur duidelijk, waar zitten de Call To Action momenten en blijft het doel van de site altijd helder?


Wil jij meer uit je website halen?

Lennart Mulder
Lennart Mulder
Owner - Lead Developer

010 7500 510
lennart@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.