Projecten > Amsterdamse Poort

Amsterdamse Poort

Platform website

Custom build WordPress oplossing voor gebiedsmarketing

De Amsterdamse Poort is meer dan een winkelcentrum. In dit gebied wordt gewerkt, gerecreëerd, gewoond en gestudeerd. Daar hoort een overzichtelijke en tegelijkertijd frisse website bij. In samenwerking met Das Buro leverden wij dat op.

Van winkelcentrum tot stadshart

In samenwerking met Das Buro, leverden wij onlangs de nieuwe website voor De Amsterdamse Poort op. Het winkelgebied is het epicentrum van multiculturaliteit in Amsterdam Zuid-Oost en daar hoort natuurlijk een kleurrijke, vrolijke website bij. Een website, die naast aantrekkelijk ook informatief voor de bezoekers moest zijn.

Wonen, werken & studeren

De Amsterdamse Poort is meer dan een winkelcentrum. In dit gebied wordt gewerkt, gerecreëerd, gewoond en gestudeerd. Vandaar dat de website ook een aantal pagina’s bevat die informatie bieden op dit gebied. Compleet met sfeerimpressies, openingstijden, routekaarten, een nieuwsbrief opt-in en relevante links.

Maatwerk content bouwstenen voor maximale flexibiliteit

De website van Amsterdamse Poort is volledig modulair opgebouwd en maakt gebruik van een aantal custom content modules die ervoor zorgen dat pagina’s heel intuïtief en snel kunnen worden opgebouwd.

Feiten op een rij

  • Maatwerk WordPress website
  • Geheel dynamisch op te bouwen website
  • SEO optimalisatie ism SEO specialist
  • Technische optimalisatie voor maximale snelheid
  • Responsive userflow voor mobiele bezoekers

Meer weten?

Dragan Barisic
UX/UI & Front-end developer

dragan@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Naast websites (ver)bouwt hij ook zijn huis