Shop till you drop met een Custom WordPress & WooCommerce oplossing

Voor CityShapes heeft Erecode de WooCommerce webshop uitgewerkt. De shop bestaat uit een geheel custom en speciaal voor CityShapes gemaakte theme en bevat vele optimalisaties om de userflow te verbeteren.

Any color you like

Binnen de webshop van CityShapes is een maskingtool verwerkt. Met deze tool kan de uiteindelijke gebruiker precies zien hoe zijn/haar product er uit ziet in het gekozen materiaal of een specifieke vorm. Middels een Ajax koppeling en een slimme back-end tool kan CityShapes snel verschillende voorbeelden genereren.

Masking tool

Weten hoe je product er uit gaat zien in de juiste vorm en het juiste materiaal? Voor CityShapes heeft Erecode een custom maskingtool gemaakt, die het mogelijk maakt om een product te kunnen bekijken in jouw eigen keuze.

“ Erecode heeft ons geholpen met het opbouwen van ons merk en onze webshop sinds we in 2016 met City Shapes zijn begonnen. De sparring sessies, waar de jongens van Erecode altijd creatieve en innovatieve inbreng hebben, het continue verbeteringen aan de functionele kant van de webshop evenals de ‘ look and feel’ kant en de service, het altijd snel en accuraat in het oplossen van problemen maakt van Erecode een zeer fijne agency. “

Tim Klay – Directeur
City Shapes

Goede userflow voor een maximale conversie

De site laat een gebruiker intuïtief door de interface heen bewegen. Subtiel worden er suggesties weergegeven waardoor de shop ervaring kan worden verreikt.

Meer weten?

Lennart Mulder
Owner / Lead Developer

lennart@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Draagt matching t-shirts met zijn zoon