Projecten > Petite Passport

Petite Passport

Personal hotspotter

De ontwikkeling van een online (betaald) member-platform met een paywall en een Stripe / Mollie API koppeling.

Petite Passport vroeg Erecode om de website (petitepassport.com) te herontwikkelen naar een online platform waar gebruikers betaalde leden kunnen worden. Wij ontwikkelden een modern, responsive platform met betaalde content en verschillende abonnementsvormen.

Petite Passport is al klant van het eerste uur bij Erecode. Al een aantal jaren werkten wij op de achtergrond mee aan optimalisaties of bij het oplossen van bugs. Uiteindelijk kregen wij de opdracht de gehele website als nieuw platform op te tuigen. Voor ons een prachtige nieuwe case, gezien wij nog niet eerder een platform met afgeschermde content en een betaalde gebruikersomgeving hadden gerealiseerd.

Petite Passport homepage

Afgeschermde publicaties

De grootste uitdaging was het bouwen van een “contentwall”, een afgeschermde omgeving waar een niet betalende klant geen toegang naar kan krijgen. Wij ontwikkelden binnen een WordPress een beheersbaar systeem waarmee Petite Passport zelf publicaties kan afschermen en kan bepalen welke groepen aan bezoekers toegang tot publicaties kan hebben.

Wat is er in de buurt?

Het platform van Petite Passport bestaat uit vele hotspots en heeft daarmee een enorme schat aan informatie tot haar beschikking. Hoe koppel je de juiste info aan de bezoeker? Op basis van GEO-data hebben wij alle publicaties van het platform een echte locatie gegeven. Een bezoeker krijgt daarom naast categorie ook suggesties toegewezen op basis van locatie en interesse.

“ Lennart en Dragan hebben 24/7 gewerkt om de lancering van de nieuwe site van Petite Passport te halen, en vanaf het eerste idee, kwamen ze gelijk met allemaal interessante voorstellen. Niet alleen vanuit het oogpunt van de developer gezien, maar ook van de designer en de eindgebruiker. Nu de site een jaar draait, zijn ze nog steeds betrokken, fixen ze eventuele issues terwijl je met ze aan de telefoon zit en komen er ook vaak weer nieuwe ideeën op tafel waardoor we de site weer kunnen verbeteren. “

Pauline Egge – Eigenaresse
Petite Passport

Feiten op een rij

  • 20% meer bezoekers
  • meer dan 300 leden binnen 1 jaar
  • blijvende bezoekers / klanten
  • automatische betalingen via Mollie & Stripe API
  • abonnementen systeem voor leden en het afhandelen van abonnementsgelden

Meer weten?

Lennart Mulder
Owner / Lead Developer

lennart@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Draagt matching t-shirts met zijn zoon