Projecten > VTTI terminal services

VTTI terminal services

Corporate website

VTTI – Full of Energy, de realisatie van een nieuwe coporate website.

Voor VTTI, specialist in opslag van energie en andere essentiële grondstoffen, hebben wij een gloednieuwe moderne website opgeleverd. Wij zijn er trots op en lichten de oplevering dan ook toe als case.

Mondiale uitstraling

VTTI is één van de snelst groeiende specialisten binnen de energie en essentiële grondstoffen opslagmarkt en is gevestigd op maar liefst vijf continenten. Bij zo een mondiale organisatie hoort natuurlijk ook een wereldse website. In samenwerking met Das Buro, die verantwoordelijke waren voor het ontwerp, hebben wij een digitaal product opgeleverd die op alle fronten global aanvoelt.

Optimale gebruiksvriendelijkheid

Vanwege de gelaagdheid van de website en de hoeveelheid informatie was er in dit project veel aandacht geweest voor usability. Het resultaat is een overzichtelijk, strak geheel geworden waarin het ontwerp en de technische toepassingen, de flow en gebruiksvriendelijkheid optimaliseren.

Mobiele weergave VTTI

Responsief geoptimaliseerd

Tijdens de ontwikkeling van VTTI.com is er veel aandacht besteed aan de schaalbaarheid van de website op verschillende devices. Zo kunnen wij garanderen dat de techniek die wij toepassen op de desktop resoluties, ook optimaal getoond worden op apparaten met kleinere schermen.

Meer weten?

Dragan Barisic
UX/UI & Front-end developer

dragan@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Naast websites (ver)bouwt hij ook zijn huis