Projecten > Bergh Stoop & Sanders

Bergh Stoop & Sanders

Corporate website

De totale herontwikkeling van de website voor Bergh Stoop & Sanders advocaten.

Bergh Stoop & Sanders benaderde Erecode om de gehele stijl en website te herontwikkelen. Voor ons een prachtige klus en uitdaging. Het was tevens ook de eerste kennismaking met de klant, dus het vertrouwen om dit te gaan doen gaf ons extra veel energie.

De vraag

De vraag was simpel: Ontwerp een nieuwe website. Pas onze huidige stijl toe, maar optimaliseer waar mogelijk en inspireer ons om er een geheel nieuw gevoel aan te geven. Tijdens onze kennismaking en daaropvolgende gesprekken leerden wij de klant, dienstverleningen en de klanten van de klant kennen. Met deze gesprekken konden wij het imago bepalen en daarop de stijl ontwikkelen.

Het antwoord

Ons antwoord was een subtiele maar krachtige vormgeving, ondersteund door twee sterke fonts. Met deze combinatie, in samenwerking met de kleurkeuze, ontstaat er een krachtig geheel wat door de gehele site is toegepast. De website zelf is werkt een verdieping. De hoofdlagen zijn zwart/wit, ga je dieper in de site kom je uit bij kleur en ook fotografie in kleur.

Portret & sfeerfotografie

Samen met Nicoline Rodenburg hebben wij een set aan portret- en sfeerfoto’s gerealiseerd. Al het materiaal is zowel in zwart-wit als kleur beschikbaar en kan voor verschillende doeleinden worden toegepast. Naast nieuwe uitingen hebben bij Berg Stoop & Sanders hiermee ook een toolkit gegeven voor andere uitingen.

“ Erecode kan uitstekend luisteren, nog beter ontwerpen, en communiceert als de beste. We hebben niets dan lof voor de samenwerking en de feedback van onze cliënten als bewijs van een juiste keuze. “

Gert-Jan van den Bergh – Partner
Bergh Stoop & Sanders

Het resultaat

Het resultaat is een dynamische website die het karakter van de klant goed verbeeld. Daarnaast is de stijl tot in detail doorgetrokken met zowel kleur, vorm, typografie als fotografie. Er is in feiten een handvat uitgewerkt zodat Bergh Stoop & Sanders dit verder kan doorvoeren voor andere uitingen.

Technisch gezien heeft de site een goede SEO status en is de website snel en toegankelijk.
Enkele feiten op een rij;

  • Goede indexering / SEO
  • Geoptimaliseerde user flow voor mobiele gebruikers
  • Custom build WordPress website
  • Google Speed optimalisatie

Meer weten?

Lennart Mulder
Owner / Lead Developer

lennart@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Draagt matching t-shirts met zijn zoon