For the love of code

Wij zijn Erecode. Een digital agency, in Rotterdam, met een specialisme voor (WordPress) development & interactie. Wij verrijken de digitale branding van de klant, met de focus op de eindgebruiker.

We zitten gevestigd in Het Industriegebouw te Rotterdam. Één van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen van Nederland. Vanuit onze vestiging, midden in het Rotterdamse centrum, werken wij voor meer dan 50 klanten in heel Nederland. Met een klein team beheersen wij veel specialisme en ervaring. Wij nemen zowel de development als design én strategie uit handen. Alles voor het beste eindresultaat. Benieuwd naar onze samenwerkingen? Bekijk onze projecten voor meer informatie.

Ontmoet het team

Wij zijn Erecode. We grappen, we coderen, we focussen, we helpen oudere vrouwen met oversteken en we zijn gedreven. Een klein team, flexibel als een tuinslang, met veel kennis in huis, waar we elke dag aan werken om beter te worden zodat we het maximale kunnen doen voor onze klanten.

Lennart Mulder
Owner / Lead Developer

lennart@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Draagt matching t-shirts met zijn zoon

Dragan Barisic
UX/UI & Front-end developer

dragan@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Naast websites (ver)bouwt hij ook zijn huis

Leon Kurvers
Front-end developer

leon@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Dé digitale alleskunner

Demi Zanen
UX/UI designer

demi@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Gestructureerde motormuis

Waarmee wij je kunnen helpen

Wij bouwen, ontwerpen, optimaliseren, animeren en niet te vergeten adviseren. Wij zijn multi-inzetbaar en denken graag met je mee, in welke fase dan ook van het project.