Werkwijze > WordPress Development

WordPress Development

Wij zijn jouw partner voor een custom build WordPress website op maat

Bij Erecode zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van Custom WordPress websites. Wij ontwikkelen maatwerk producten waardoor wij de perfecte vertaling kunnen maken van het ontwerp naar een interactief product. Door ons maatwerk blijft de code schoon, het product snel en de gebruiksvriendelijkheid optimaal. Benieuwd naar wat wij allemaal ontwikkelen? Bekijk onze projecten of neem contact met ons op.

WordPress website op maat

Bij Erecode bouwen we WordPress websites op maat. Dit voor grote corporate, MKB of culturele klanten. Iedere opdracht beschouwen wij als een uitdaging en proberen samen met de klant het maximale te ontwikkelen. Wij schakelen snel, stellen ons flexibel op en blijven kritisch bij de realisatie van ieder WordPress project.

Bouw het met bouwstenen

Bij het ontwikkelen van WordPress projecten kijken wij naar de design en de werking van het product. Op die basis bouwen wij maatwerk content blokken. Met deze content blokken creëren wij een maximale flexibiliteit om je website te onderhouden en content te plaatsen. De gebruiker hoeft zich geen zorgen te maken over de vormgeving, alleen de inhoud omdat de output altijd automatisch conform het ontwerp is.

WordPress plugin development

Voor verschillende opdrachtgevers hebben wij ook maatwerk plugins ontwikkeld. Denk aan het koppelen van externe data via een API of het gemakkelijker maken van een bepaalde datastroom binnen een project. Wij denken mee en zoeken naar een passende oplossing om het voor de klant of eindgebruiker nét even makkelijker te maken.

Ook een WordPress site op maat?

Lennart Mulder
Owner / Lead Developer

lennart@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Draagt matching t-shirts met zijn zoon