Werkwijze > UX / UI design

UX / UI design

Passend design met de focus op de eindgebruiker

Bij Erecode bieden we in-huis UX/UI design aan. De kracht van ons is dat design en development samen gaan binnen de organisatie. Mede hierdoor verdwijnt er ruis en kunnen we focussen op het eindproduct met alle do’s en don’ts in onze achterhoofden. Omdat wij  alle disciplines bij een project te laten betrekken, creëeren wij een stabieler en meer doordacht eindproduct. Wil je bewijs? Bekijk vooral onze projecten of neem contact met ons op.

Mobiele kennis

Mobile first is een uitgangspunt die bij bijna ieder project wordt toegepast. Uiteraard hangt dit af van de eindgebruiker en het product. Onze kracht zit hem in zowel de technische als visuele kennis. Door deze te combineren ontwerpen wij al vanuit een technische gedachten interfaces, specifiek voor de mobiele gebruiker. Dit heeft als resultaat dat interfaces ook binnen kleinere schermen overzichtelijk en solide aanvoelen.

Interactie of animatie?

Bij het ontwerpen van de site bekijken wij kritisch of een vraagstuk benaderd moet worden als een interactief element. Begrijpt de gebruiker deze informatie wel? Een goed UX/UI design geeft hier de oplossing: Het interactief / logisch weergeven van (opgebroken) informatie. Wij zoomen uit, kijken naar de eindgebruiker en ontwerpen daar de oplossing voor.

Online meekijken & beoordelen als klant

Wij ontwerpen met “Cloud” oplossingen, waardoor de klant het gehele proces kan meekijken en beoordelen. Het voordeel is dat het ontwikkelproces hiermee open blijft en er op tijd kan worden bijgestuurd. Verder blijven processen zo snel en hoeft er niet altijd een fysieke afspraak te worden ingepland voor overleg.

Meer weten over maatwerk website design?

Dragan Barisic
UX/UI & Front-end developer

dragan@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Naast websites (ver)bouwt hij ook zijn huis