Wij zijn jouw (WordPress) development agency

Erecode is gespecialiseerd in het realiseren van online beleving. Wij helpen jouw merk met het uitrollen van onepagers, campagne- en corporate websites. Met kennis in huis van UX/UI, Development, Zoekmachine optimalisatie (SEO) en uiteraard dat extra scheutje afterservice.

Erecode is gespecialiseerd in het realiseren van online beleving. Wij helpen jouw merk met het uitrollen van onepagers, campagne- en corporate websites.

Vanuit het centrum van Rotterdam werken wij voor vele (inter)nationale opdrachtgevers. De afgelopen jaren hebben wij succesvolle projecten afgerond voor corporates, culturele instellingen, stichtingen, scholen en sport instituten. Wij werken full service voor een opdrachtgever, of samen met een andere agency. Mochten wij een expertise nodig hebben, dan maken wij gebruik van ons grote netwerk aan specialisten.

Kijk, en zo gaan we
jouw merk helpen

Natuurijk is iedere klant en opdracht anders. Om processen toch zo efficient mogelijk te houden hanteren wij het volgende onboarding proces.

01
Kennismaking

Wie ben jij en wie zijn wij? Wat is je vraag en hoe kunnen we je helpen? Met deze start schieten we een nieuw traject in. Wij stellen ons open op en komen samen tot antwoorden.

02
Onderzoek & inventarisatie

Oké, nu kennen wij elkaar, maar wat is er nodig om je doel te bereiken? In deze fase doen we onderzoek naar je merk en doelgroep. Alles compleet? Kom, we gaan door!

03
Advies / stappen uitwerken

Op basis van het resultaat van het onderzoek gaan we alles concreet maken. Hoe pakken we het aan? Welke tijd gaan we daar aan koppelen en welke milestones hangen we hier aan?

04
(UX/UI) Design

En nu zaken visueel maken. We werken met experts op het gebied van UX, UI en Visual Design. Wij visualiseren jouw vraag, met de focus op de eindgebruiker en de techniek die we gaan toepassen.

05
Development

Let’s build! Kijk, hier worden wij nou echt blij van. Het product echt maken. In deze fase werken we met feedbackrondes en betrekken wij jou zoveel mogelijk bij het proces.

06
Testing

Alles af? 100.00%? Om zeker te zijn testen we het product op verschillende devices en binnen verschillende browsers. Indien nodig maken we een testpanel om te zorgen dat de lancering perfect kan verlopen.

07
Get ready for the launch

1, 2, 3… Hoppa! Gaan we live, dan is het feest. Gaat alles goed? Wij monitoren dit proces en rapporteren zoveel mogelijk met jou. Mist er nog iets, of werkt er iets niet naar behoren? Geen probleem, wij stellen ons flexibel op.

08
Afterservice

De start van een langdurige relatie. Wij optimaliseren, onderhouden en denken mee voor de toekomst. Wij worden jouw ideale creatieve en technische partner voor de zonnige toekomst.

Onze menukaart,
op maat voor jouw vraag

Wij bouwen, ontwerpen, optimaliseren, animeren en niet te vergeten, adviseren. Wij zijn multi inzetbaar en denken graag met je mee, in welke fase van het project dan ook.

Wees niet bang,
zij gingen je al voor

Laten we beginnen aan een prachtig digitaal avontuur. Interesse?
Neem gerust contact op.