Projecten > Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC

Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC

Maatwerk WordPress website met Stager ticket integratie

Custom WordPress platform met Stager API integratie.

In opdracht van CAPSLOC heeft Erecode de nieuwe, maatwerk WordPress website voor Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC gerealiseerd. Samen met CAPSLOC zijn we op zoek gegaan naar de juiste basis die de bestaande huisstijl het beste online zou vertalen. Daarbij hebben, met de focus op de eindgebruiker, gezocht naar een logische en heldere manier van communiceren. Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC biedt naast een regulier programma ook specifieke evenementen aan voor talent uit de regio Capelle aan den IJssel. Met deze uitdaging is Erecode aan de slag gegaan. De website is voorzien van een modulaire opbouw en een back-end waarmee de klant eenvoudig pagina’s en inhoud kan wijzigen.

Altijd up-to-date
door Stager API

Door middel van de Stager API koppeling in samenwerking met de Jeero tool, loopt het programmaoverzicht van CAPSLOC automatisch binnen in de website. CAPSLOC heeft zo de vrijheid om zelfstandig het programma en de uitingen op één locatie te bepalen, waarna de publicaite op de website automatisch volgt.

Mobile proof

Tijdens de ontwerpfase is er veel aandacht gestopt in het responsive optimaliseren van de content. Daarbij hebben we gekeken naar de eindgebruiker en de behoefte van de eindgebruiker. Met deze insteek zijn er functionaliteiten geoptimaliseerd, maar ook weggelaten die minder relevant zijn voor de mobiele gebruiker. Het resultaat is een schone en overzichtelijke mobiele interface.

Feiten op een rij

  • Maatwerk WordPress platform
  • Dynamische modules, klant heeft vrijheid
  • Snelle server en een goede performance / optimalisatie
  • Stager API programma implementatie
  • Mobile first

Meer weten?

Dragan Barisic
UX/UI & Front-end developer

dragan@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Naast websites (ver)bouwt hij ook zijn huis