Projecten > Coöperatie Stek

Coöperatie Stek

Maatwerk WordPress development

Een groene, vochtgehalte verhogende maatwerk WordPress website.

Soms heb je van die projecten waar je al voordat je start enthousiast bent. Coöperatie Stek was er zo’n eentje. Al bij de eerste kennismaking hadden de planten in de stadstuinwinkel onze ruimte ingenomen en moesten vriendelijk worden verzocht zich te verplaatsen voordat we het daadwerkelijk over het project konden hebben. Met veel plezier en liefde heeft Erecode de nieuwe site gerealiseerd. De uitdaging binnen dit project was de tweedeling van diensten. Zo heeft Cooperatie Stek een adviserende tak voor groot- en kleinschalige groenprojecten, maar is er ook een fysiek winkel in het centrum van Rotterdam. De gebruiker laten we hierdoor een keuze maken, en proberen we altijd de weg te wijzen binnen de keuze.

STEK homepage

Modulaire bouwstenen

Met de maatwerk modulaire bouwstenen kan de klant eenvoudig en zelfstandig pagina’s opbouwen en onderhouden. Voor Coöperatie Stek hebben specifieke modules gemaakt. Zo kan de klant posities, inhoud maar ook vorm en kleur bepalen per modulair blok. Super veel flexibiliteit wat past bij groenliefhebbers.

Yeah, it’s responsive…

Ook voor Coöperatie Stek zijn we uitgegaan van een “mobile first” methode. Alle content en pagina’s zijn zorgvuldig uitgewerkt voor de mobiele gebruiker en getest binnen verschillende devices. Het resultaat is een super slimme en minimalistische interface. Alles is duidelijk en rustig gecommuniceerd waardoor het een plezierige benadering van de site is.

“ De samenwerking met Erecode was ontzettend prettig. Inventief, flexibel, meedenkend en communicatief. Erecode was duidelijk over de verschillende mogelijkheden. Het hele proces werd zorgvuldig uitgevoerd en de communicatie verliep soepel en helder. We zijn heel blij met het resultaat dat in een zeer korte tijd is geboekt! “

Marlou de Jong –
Coöperatie STEK

Solide, organische userflow

Feiten op een rij

  • Maatwerk WordPress website
  • Modulaire opbouw waardoor klant zelf pagina’s kan bouwen
  • Super snel en solide
  • SEO proof
  • Mollie payment koppeling voor cadeaukaart aanschaf

Meer weten?

Lennart Mulder
Owner / Lead Developer

lennart@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Draagt matching t-shirts met zijn zoon