Projecten > THIS IS US

THIS IS US

Deze agency website geeft je CPU op z'n donder

Een verouderde website, een trage gebruikerservaring en beperkte mogelijkheden voor contentbeheer.

Een prachtige start vanuit Erecode om dit project totaal nieuw leven in te blazen. Met deze case zijn wij helemaal los gegaan qua vorm en interactie, zonder de eindgebruiker uit het oog te verliezen. Het belangrijkste doel van het project was om een moderne, responsieve en gebruiksvriendelijke website te creëren die de bezoekerservaring zou verbeteren en de groei van het merk THIS IS US. zou ondersteunen.

Desktop flow

Oneindige flow

Het doel van de website is dat je als gebruiker mee wordt genomen door de hele wereld van THIS IS US. Je verplaatst je continu horizontaal door de interface en krijgt snippets aan informatie en beeld te zien. Door het combineren van beeld, film en tekst krijgt het geheel een totaal dynamische ervaring en geeft het de gebruiker het gevoel dat er “meer” is.

De mobiele benadering

Bij de mobiele benadering van thisisus.nl heeft de functionaliteit de voorhand gekregen. Zo zijn de animaties beperkt en ruimtes geminimaliseerd en focussen we voornamelijk op de informatievoorziening. Wat heb je nodig als mobiele gebruiker en hoe kom je zo snel mogelijk bij je doel. Het mooie is dat de site qua content gelijk is aan die van de desktop, maar dat we middels een goede “switch” een interface totaal kunnen minimaliseren in interactie en vorm.

“ Het project gaf ons een uitdaging om vorm en functie te combineren tot een bruikbaar product zonder dat het zijn verhaal zou verliezen. “

Lennart Mulder – Directeur
Erecode

Feiten op een rij

  • Smooth experience voor dekstop als mobile
  • WordPress custom back-end
  • Performance updates voor goede beleving
  • Storytelling met code

Meer weten?

Lennart Mulder
Owner / Lead Developer

lennart@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Draagt matching t-shirts met zijn zoon