Check out the project

CityShapes

Volgende case:
AT Bookings

CityShapes

E-commerce, WooCommerce, WordPress

Shop till you drop

Voor CityShapes heeft ERECODE de WooCommerce webshop uitgewerkt. De shop bestaat uit een geheel custom en speciaal voor CityShapes gemaakte theme en bevat vele optimalisaties om de userflow te verbeteren.

Any color you like

Binnen de webshop van CityShapes is een maskingtool verwerkt. Met deze tool kan de uiteindelijke gebruiker precies zien hoe zijn/haar product er uit ziet in het gekozen materiaal of een specifieke vorm. Middels een Ajax koppeling en een slimme back-end tool kan CityShapes snel verschillende voorbeelden genereren.

Masking tool

Weten hoe je product er uit gaat zien in de juiste vorm en het juiste materiaal? Voor CityShapes heeft ERECODE een custom maskingtool gemaakt, die het mogelijk maakt om een product te kunnen bekijken in jouw eigen keuze.


A one stop shop

01
Mobile friendly & fast
 

Een snelle interface die zich aanpast op desktop, tablet en mobiel om zo, op basis van je device, de juiste weergave toont.

02
Always in development
 

CityShapes is altijd in ontwikkeling. Zoekende naar nieuwe technieken om de flow binnen de website te verbeteren of om nieuwe toepassingen te testen.

03
Fast checkout & simple flow
 

Wat zit er in de winkelmand? Wil je door shoppen of afrekenen? Met CityShapes kijken we naar de gebruiker en nemen we hem/haar mee in het keuzeproces.

Smooth user flow

De site laat een gebruiker intuïtief door de interface heen bewegen. Subtiel worden er suggesties weergegeven waardoor de shop ervaring kan worden verreikt.


Meer weten over sterke custom WooCommerce oplossingen?

Lennart Mulder
Lennart Mulder
Owner - Lead Developer

010 7500 510
lennart@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.