Check out the project

VTTI

Volgende case:
Unitron

VTTI

UX, Development, Mobile optimatilation

Full of energy

Voor VTTI, specialist in opslag van energie en andere essentiële grondstoffen, hebben wij een gloednieuwe moderne website opgeleverd. Wij zijn er trots op en lichten de oplevering dan ook toe als case.

Een mondiale uitstraling

VTTI is één van de snelst groeiende specialisten binnen de energie en essentiële grondstoffen opslagmarkt en is gevestigd op maar liefst vijf continenten. Bij zo een mondiale organisatie hoort natuurlijk ook een wereldse website. In samenwerking met Das Buro, die verantwoordelijke waren voor het ontwerp, hebben wij een digitaal product opgeleverd die op alle fronten global aanvoelt.

Optimale usability

Vanwege de gelaagdheid van de website en de hoeveelheid informatie was er in dit project veel aandacht geweest voor usability. Het resultaat is een overzichtelijk, strak geheel geworden waarin het ontwerp en de technische toepassingen, de flow en gebruiksvriendelijkheid optimaliseren.


01
Modulair
 

VTTI.com is volledig modulair opgebouwd en maakt gebruik van van vele custom content modules

02
Informatief
 

VTTI.com is gelaagd en heeft daardoor vele pagina's & posts in verschillende vormen.

03
Netwerk
 

VTTI heeft terminals over de hele wereld. Op de website is dit inzichtelijk gemaakt door interactieve map en detailpagina's.

04
WordPress
 

De nieuwe website is ontwikkeld op een custom WordPress-bases platform.

Mobile friendly

Tijdens de ontwikkeling van VTTI.com is er veel aandacht besteed aan de responsiveness van de website. Zo kunnen wij garanderen dat de mooie technieken die wij toepassen op de desktop resoluties, ook optimaal getoond worden op apparaten met kleinere schermen.


Meer weten over optimale usability?

Dragan Barisic
Dragan Barisic
Developer

010 7500 510
dragan@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.