Check out the project

Diensten

E-Commerce & Payments

Webshop Development Rotterdam

E-commerce & payments

Met de kennis in huis van custom WooCommerce toepassingen en online betaalmogelijkheden voor de beste E-commerce ervaring creëren wij verschillende online toepassingen voor een reeks aantal verschillende klanten. Maatwerk staat bij ERECODE voorop. Kijken naar de eindgebruiker en het systeem laten werken voor die gebruiker. Zo ontwikkelen wij Woocommerce webshops, maar ook ticketing integraties voor festivals en productiehuizen.

Wat wij leveren

01
Custom build WooCommerce shops
 

02
E-commerce experience
 

03
Ticketing integratie & API koppelingen
 

04
Kennis van ruim 20+ toepassingen
 

Ticketing integratie

Naast het verkopen van producten, kan het ook zijn dat er tickets voor een festival of voorstelling worden verkocht. Wij hebben de nodige ervaring met het koppelen van verschillende systemen. Dit geeft het voordeel dat er onderwater transacties kunnen plaatsvinden, terwijl de klant niet zijn / haar omgeving hoeft te verlaten.


High-end custom oplossingen daar zijn wij goed in.

ERECODE bezorgt al ruim 12 jaar digitale oplossingen en realiseert een breed scala aan custom webshops. Toegespitst op de eindgebruikers geoptimaliseerd voor mobiel en zoekmachines en AVG-proof. Wij zorgen voor een compleet pakket waarmee uw webshop uitblinkt.

Maatwerk = identiteit

Een site moet werken voor de klant en gebruiker. Daarom ontwikkelen wij regelmatig maatwerk om functionele toepassingen net even dat extra zetje te geven. Hiermee kan de beleving van een online product worden verbeterd, waarmee een klant een beter beeld krijgt van het product en dus voor een hogere conversie kan zorgen.


Hulp nodig met jouw webshop? Wij helpen je met onze e-commerce ervaring.

Dragan Barisic
Dragan Barisic
Developer

010 7500 510
dragan@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.