Projecten > GGZ Delfland, digitaal Meerjarenbeleid

GGZ Delfland, digitaal Meerjarenbeleid

Dynamische microsite

De ontwikkeling van een digitaal meerjarenbeleid voor GGZ Delfland.

In samenwerking met het Echte Werk realiseerden wij het project “kijk naar buiten, stap naar binnen” voor GGZ Delfland.  De ontwikkeling was onze eerste kennismaking met de klant.  De website, met als doel, interne communicatie, is volledig maatwerk gecodeerd met eigen animaties en opbouw. De grootste uitdaging zat hem in de verschillende resoluties en het laten werken van alle animaties binnen deze resoluties en devices.

GGZ Delfland – homepage

Een dynamisch uitgangsput

Het uitgangspunt van bij deze opdracht lag bij het animeren en daarmee het vertalen van de tekstuele communcatie. Om dit te realiseren hebben wij gebruik gemaakt van CSS animaties in combinatie met SVG / vector objecten. Met deze oplossing was het mogelijk om de animaties snel en scherp te houden binnen alle resoluties. De animaties zijn uiteindelijk ook toegepast op mobiel en tablet.

De mobiele uitdaging

Vooral voor mobiel was het een uitdaging om alle geanimeerde elementen goed uit te werken. Bij de realisatie werd er gekeken naar de gebruiker en de communicatie vanuit de site. Animaties zijn waar nodig geoptimaliseerd of specifiek voor mobiel aangepast.

Feiten op een rij

  • Maatwerk WordPress basis
  • Custom build CSS animaties
  • Responsive geoptimaliseerd
  • Snelle load, goede indexering
  • Dynamische basis voor eventuele content updates

Meer weten?

Lennart Mulder
Owner / Lead Developer

lennart@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Draagt matching t-shirts met zijn zoon