Projecten > O. festival

O. festival

Festival website

De relatie met O. Festival gaat terug naar toen het nog Operadagen Rotterdam heette.

Erecode is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor verschillende door- en herontwikkelingen. Een dierbare relatie. Voor het als maar groeiende en prachtige O. festival werken wij samen met Das Buro aan een steeds betere gebruikersbeleving en technische optimalisatie. Ieder jaar kijken wij naar de verbeteringen en mogelijke nieuwe toepassingen die kunnen worden uitgewerkt. Ons doel: zorgen dat de informatievoorziening perfect blijft en zorgen dat de eindgebruiker (festivalbezoeker) vindt wat hij / zij zoekt.

Website O. festival

Tools en features

Een programma overzicht, een blog die verrijkt kan worden met allerlei contentmodules (van podcasts embeds tot aan interactieve slideshows), een blokkenschema, een strakgetrokken ticketing flow. De nieuwe O. Festival website bevat een hoop.

Ticketing integratie

De website bevat een custom ingerichte shopping flow die gekoppeld staat met ticketing platform ActiveTickets. Hiermee lezen we een hoop unieke data uit en tegelijkertijd zorgen we er voor dat de aanschaf van een ticket zo soepel mogelijk verloopt voor de bezoeker. Conversie verhogend, snel, gemakkelijk én gebruiksvriendelijk.

Online blokkenschema

Het programma van O. Festival bevat een hoop data wat goed verwerkt moet worden. Meerdere speeldagen, veel locaties en talloze toffe acts die komen op treden. Dit alles dient natuurlijk verwerkt te worden in een handige blokkenschema. Wij ontwikkelden een tool waarmee al deze data op een informatieve maar gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd wordt.

Het interactieve blokkenschema van O. festival

Feiten op een rij

  • Ieder jaar minimaal 10% groei aan bezoek
  • Automatische Ticketing Integratie middels API
  • Digitaal blokkenschema

Meer weten?

Lennart Mulder
Owner / Lead Developer

lennart@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Draagt matching t-shirts met zijn zoon