Een dynamische showcase voor een dynamisch start-up

Data Driven Creative Content is een term die je niet dagelijks tegen komt. Toch is het waar Skideo in is gespecialiseerd én aanbiedt. Om als nieuwe speler binnen de Personalized Visuals markt zich goed te vestigen, moest daar een gepaste website voor komen. En daar mochten wij een technische bijdrage aan leveren middels ontwikkeling en advies. Het gevolg is een dynamische showcase met gelikte animaties geworden.

Skideo homepage

Unieke scroll ervaring

Het eindresultaat is een relatief beknopte website geworden. Maar wel één die je als bezoeker bijblijft om een aantal redenen. 1) Het is effectief opgebouwd en toont alleen de essentiële informatie waardoor je snel tot je doel komt als bezoeker zijnde. 2) Door middels van gebruikte animaties en techniek, maak je als bezoeker een unieke scroll ervaring mee die gekoppeld staat aan je eigen scrollgedrag.

Tot in de details uitgewerkt

Van desktop tot aan mobile, van front-end tot aan back-end, deze onepager XXL website van Skideo hebben wij tot in de details uitgewerkt. Zo is de website aan de achterkant voorzien van een custom WordPress based CMS. En aan de voorkant maken we dan weer gebruik van de laatste JavaScript technieken zodat de animaties, video’s  en tabellen zorgen voor een fijne gebruikerservaring.

Feiten op een rij

  • WordPress based back-end
  • Unieke scroll ervaring
  • Onepager XXL
  • Complex maar toch simpel

Meer weten?

Dragan Barisic
UX/UI & Front-end developer

dragan@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Naast websites (ver)bouwt hij ook zijn huis