Projecten > Werken Bij Boor

Werken Bij Boor

API gestuurde WordPress vacature website

Een vacatureplatform voor het basisonderwijs binnen regio Rijnmond.

In opdracht van Ware Communicatie en stichting BOOR heeft Erecode de website van werkenbijboor.nl gerealiseerd. De site draagt alle beschikbare vacatures binnen het basisonderwijs van regio Rotterdam naar voren. Het doel van de site is het motiveren van het werken in het onderwijs en het inzichtelijk maken van de werkgelegenheid in de omgeving. Erecode ontwikkelde een maatwerk WordPress website die middels de Rest API vacature-data automatisch verwerkt binnen de website.

Een duidelijke en eenvoudige interface helpt de gebruiker.

Slim bundelen van data

Hoe om te gaan met externe en lokale data? En hoe deze te bundelen binnen één interface? Dit was een vraagstuk en uitdaging bij de ontwikkeling van de website. Door middel van een Rest-API koppeling is het mogelijk om de externe beschikbare vacature data in te lezen binnen de website. Vervolgens verreikt de beheerder van de site deze data en koppelt vervolgens school, persoons en locatie-data aan de vacature. Het resultaat zijn zeer verreikte vacature-detailpagina’s die naast de functie ook de beleving van de school en het werken bij de school geven.

Mobiele focus

Voor de mobiele weergave hebben we goed gekeken naar de benodigde elementen en waar deze precies binnen de interface aanwezig moeten zijn. Het scenario van de mobiele gebruiker wijkt hierdoor iets af van die van de desktop gebruiker. Reden is dat de toegankelijkheid van informatie hier centraal staat en daardoor de beleving iets naar de achtergrond is geschoven. Het resultaat is een snelle, inzichtelijke en bruikbare interface voor de mobiele gebruiker.

Feiten op een rij

  • Maatwerk WordPress platform
  • Dynamische modules, klant heeft vrijheid
  • Snelle server en een goede performance / optimalisatie
  • Rest-API connecties zorgen voor een automatische dataflow

Meer weten?

Lennart Mulder
Owner / Lead Developer

lennart@erecode.nl
010 7500 510

Fun fact:
Draagt matching t-shirts met zijn zoon