Check out the project

Unitron

Volgende case:
Transition

Unitron

Mobile first, Animaties, Wordpress

Technische beleving

Hoe krijg je beleving uit informatie die vrij technisch en medisch is? Met dit vraagstuk begon de ontwikkeling van Unitron. In samenwerking met Das Buro heeft ERECODE de Unitron site tot leven gewekt. ERECODE was verantwoordelijk voor de technische realisatie en de uiteindelijke beleving van het online product. Wij zijn van mening dat het resultaat een vloeiende informatievoorziening is geworden. Met de solide back-end geven wij zowel de klant en gebruiker de beste content beleving.

Mobile first

Met de focus op de mobiele gebruiker is er vanaf het begin al rekening gehouden met verschillende resoluties en interfaces. Zo sluit het ontwerp van Unitron zich naadloos aan voor mobiele devices. Bij de realisatie hebben wij kritisch gekeken naar het gebruik en posities van elementen. Met deze keuzes geven wij de gebruiker een prettige manier van navigeren.


Micro animaties voor een vloeiende beleving

Ook met de ontwikkeling van Unitron is er gekeken naar de manier van het weergeven van content. Middels subtiele animaties geven wij de focus op bepaalde elementen in de content. Hiermee creëren we niet alleen een vloeiende beleving, maar sturen we ook informatie met een gedachte naar de gebruiker.


WordPress based platform

Het hart van de Unitron website is een custom build WordPress back-end. ERECODE geeft middels maatwerk ieder project een eigen leven. In het geval van Unitron is dit heel modulair ingericht. Zo bestaat het ontwerp uit modules, die zich via de back-end laten bedienen.

Beheren van de site met content modules

Door middel van modulaire contentblokken binnen WordPress, kunnen de pagina’s zelf ingedeeld en aangepast worden door de klant. Zo heeft de klant de volledig vrijheid om binnen de gedefinieerde stijl, eigen pagina's en indelingen te ontwikkelen.


All in one

01
Mobile first
 

De mobiele optimalisatie is bij Unitron tot in detail doorgevoerd. Zo keken we naar de gebruiksvriendelijkheid en posities van menu-items per device. Hiermee geven wij de gebruiker een soepele ervaring mee.

02
Google friendly
 

De site is snel en SEO-technisch goed uitgewerkt. Dit met het resultaat dat de content goed kan worden geïndexeerd. Hiermee creëert Unitron een goede online exposure binnen de zoekmachines.

03
WordPress based
 

De basis van Unitron is een custom made WordPress theme. Zowel de back als de front-end zijn geoptimaliseerd voor de klant en de gebruiker. Met slimme modules kan de klant zijn eigen content maken en indelen.

04
Multi Language
 

De site is voorzien van een Multi Language implementatie. Hiermee kan de klant iedere gewenste content vertalen.

Meer weten over solide WordPress oplossingen?

Lennart Mulder
Lennart Mulder
Owner - Lead Developer

010 7500 510
lennart@erecode.nl

Draai je toestel
voor het beste resultaat.